Koken & Tafelen

Woksaus Teriyaki

Teriyaki komt oorspronkelijk uit Japan. Maar het recept ging de wereld over en veroverde de harten van de Thai. Zij pasten het ...
€1,95

Sweet Chili Saus

Natuurlijk kun je het ook zelf: pluk wat rode pepers en snij klein. Kap een halve rietsuikerstengel, en stamp tot een fijne ...
€1,95

Woksaus Zoet Zuur

Fris-zuur, maar ook lekker zoet. Dat komt door de rietsuiker, zo onder de Thaise zon vandaan. Een groep suikerboeren heeft ...
€1,95

Woksaus Soy Ginger

Met deze soja gember woksaus geef je net die Thaise twist aan je maaltijd. Met als extra pluspunt: de soja- en gemberboeren ...
€1,95

Kokosmelk

Deze romige kokosmelk is bijna net zo vers als verse kokosnoten. Die zitten razendsnel - geperst en al - in blik. Eenmaal uit ...
€1,95

Basmatirijst

Koninginnerijst. Zo noemt de plaatselijke Indiase bevolking deze delicatesse. Vanwege z’n elegante, lange korrel die mooi ...
€1,95

Zilvervlies Rijst biologisch

Deze Pandan- ofwel Jasmijnrijst komt uit Noordoost Thailand. De rijstkorrels behouden hun vliesje, dat niet voor niets zilver ...
€1,95

Tibetaanse Noedels

Zin in een snelle Oosterse maaltijd? Deze noedels, ambachtelijk gemaakt volgens Tibetaans recept, zijn dan echt iets voor jou. ...
€1,95

Pandanrijst, Bio

Deze Pandan- ofwel Jasmijnrijst heeft een mooie, lange witte korrel. Bij het koken komt een heerlijke geur vrij die doet ...
€1,95