Fairtradeweek 2016

Datum:
07 mei 2016
Locatie:
Heel Nederland

Van 7 t/m 14 mei is het weer World Fair Trade Week. Heel Nederland staat deze week in het teken van fairtrade. Natuurlijk doet de Wereldwinkel hier ook aan mee met leuke aanbiedingen en de ‘Coffee challange’.

 

 

Ontbijtpakket met Gratis dienblad

File 10749

Was je van plan om je moeder een ontbijtje op bed te brengen met moederdag? Koop dan dit leuk ontbijtpakket voor haar. Bij aankoop van zes Fair Trade Original broodbelegproducten ontvang je namelijk een fairtrade houten dienblad ter waarde van € 15,00 cadeau! Je verwent je moeder en je draagt ook meteen je steentje bij om de Wereld wat eerlijker te maken.

 

 

 

Ontvang 15% korting op koffie

File 10753

We maken het met World Fair Trade Week extra voordelig om te genieten van een heerlijk kopje fairtrade koffie. De gehele maand mei ontvang je 15% korting op het gehele koffie assortiment van Fairtrade Original.*

 

 

 

Coffee Challange

File 10754

Om aandacht te vragen voor grote uitdagingen waar koffieboeren wereldwijd mee kampen doet de Wereldwinkel tijdens de Fairtrade week mee met de #fairtradechallenge. De winkelmedewerkers schenken tijdens de Fairtrade week diverse soorten koffie. Elk kopje koffie telt mee voor de #fairtradechallenge. Kom proeven en profiteer direct van onze koffie aanbieding.

 

*alleen in de winkel geldig