Wil jij ons helpen? Doe mee met ons klantenpanel op 9 juni

Datum:
09 jun 2016
Locatie:
Randweg 8, 4104 AC Culemborg

Psst... wil je ons helpen? Wij organiseren regelmatig klantenpanels waarin we je het hemd van het lijf vragen over alles omtrent fairtrade en de Wereldwinkel. Wij willen onze winkels en producten namelijk nóg leuker maken en op jouw wensen en behoeften aanpassen.Wil je dit graag een keer meemaken?

De wereld om ons heen verandert iedere dag. Om er voor te zorgen dat de wereld ook wat eerlijker wordt, zetten wij ons al 50 jaar in voor onze fairtrade producenten in ontwikkelingslanden. Dit doen we door middel van onze Wereldwinkels. Wij willen deze winkels zo veel mogelijk aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Want zonder jou hadden we nooit zo ver kunnen komen. Om onze inzichten te vernieuwen organiseren wij op 9 juni in Culemborg van 5 tot 9 ’s avonds een klantenavond met uiteenlopende activiteiten. We zullen het hebben over de betekenis van fairtrade, de missie van Wereldwinkels en ons assortiment. Onze directeur Maikel Rondon is ook bij de activiteiten aanwezig, hij zal onder andere wat vertellen over de missie en visie van Wereldwinkels en met iedereen in gesprek gaan.

Gezien het tijdstip van de klantenavond zullen wij voorzien in een (h)eerlijke maaltijd. Bovendien vergoeden wij ook je reiskosten en krijg je van ons een goedgevulde goodiebag mee. Zeg het voort, zeg het voort. Het verbeteren van de wereld kunnen we niet alleen. Het enige wat we nog van je vragen is het meenemen van een vriend of vriendin (met uitzondering van je partner) die geen klant is bij de Wereldwinkel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd? Wil je ons helpen? Laat het ons dan weten via lvww [at] wereldwinkels [dot] nl. Wij nemen persoonlijk contact met je op en hopelijk tot snel op 9 juni! Je kunt ons bereiken via: www.wereldwinkels.nl 0345-479250 Randweg 8, 4104 AC Culemborg.