Help ons de wereld te verbeteren!

Datum:
03 mrt 2016

Bij de Wereldwinkel zetten we ons graag in voor een betere wereld voor iedereen. Dit doen we door middel van het verkopen van eerlijke producten, waarmee we producenten in ontwikkelingslanden helpen groeien. Hoe meer producten we via onze kanalen verkopen, hoe beter zij het hebben. Jij, als klant, draagt hier een groter steentje aan bij dan je misschien denkt. Graag willen we consument en producent met elkaar verbinden, zodat de producent nog beter weet wat hij moet maken en verder kan groeien.

Om dit doel te bereiken zijn we aan het onderzoeken wat hier voor nodig is. Daarom vragen wij jou om hulp. Wij zijn op zoek naar 30 vrouwelijke enthousiastelingen tussen de 25 en 34 of 35 en 44 jaar die ons graag te woord willen staan over het thema fairtrade en duurzaamheid. Belangrijk is dat de groep bestaat uit 15 klanten en 15 niet-klanten.

De sessies vinden plaats in week 10 of week 11:

Week 10: op 8 – 9 – 10 maart

Week 11: op 14 – 15 – 16 of 17 maart

De locatie is afhankelijk van het aantal reacties dat we krijgen en wordt dus nog nader bepaald. We hebben ongeveer anderhalf tot twee uur van jouw tijd nodig. In deze sessie komen verschillende onderwerpen aan bod. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende methodes om het zo interessant mogelijk te houden. Voor jouw input krijg je een (h)eerlijk verwenmomentje terug. Ben jij of ken jij iemand die aan bovenstaande criteria voldoet; aarzel dan niet om te reageren. Dit kan door een e-mail te sturen naar florieke [at] wereldwinkels [dot] nl

We hebben jullie hulp hard nodig! 

File 10731