Vier de Fairtrade week

Datum:
27 okt 2016

Van zaterdag 29 oktober tot en met zondag 6 november is het Fairtrade Week. Tijdens deze week staan fairtrade producten centraal. Duizenden supermarkten, wereldwinkels, horecagelegenheden en bedrijven besteden extra aandacht aan eerlijke handel met aantrekkelijke aanbiedingen. Goed om te weten: de korting wordt betaald door deze bedrijven en gaat dus niet ten koste van boeren en de makers van deze producten. Help mee om de wereld een stukje beter te maken. Kies deze week voor fairtrade!

 

File 11697

Aanbieding Fairtrade week: Thais wokpakket

In dit wokpakket vind je vier heerlijk authentieke Thaise producten: rijst, woksaus, curry en ananas. Plus vier recepten om de lekkerste wokgerechten te bereiden. Gebruik voor de rijst het handige maatbekertje. Serveer je wokgerechten in stijl in de wokbakjes en eet ze - met stokjes! - gezellig met familie of vrienden. Aroy Aroy!

Alle levensmiddelen in dit pakket komen uit Thailand en hebben een fairtrade certificaat. De eetstokjes komen uit Thailand en zijn gemaakt van de snelgroeiende Devil tree. De wokbakjes zijn biologisch afbreekbaar en de rijstmaatbeker is ontwikkeld om voedselverspilling te voorkomen!