Werken bij de Wereldwinkel

De Landelijke Vereniging van Wereldwinkels is een samenwerkingsverband van 200 Wereldwinkels. Dat zijn dé fairtrade cadeauwinkels van Nederland. Wereldwinkels hebben één gezamenlijke missie: het bestrijden van armoede in ontwikkelingslanden door de verkoop van fairtrade producten in Nederland te vergroten. De 200 Wereldwinkels zijn zelfstandige organisaties. In die winkels zijn 7.000 gepassioneerde medewerkers (voornamelijk op vrijwillige basis) werkzaam.

De vereniging ondersteunt de Wereldwinkels, initieert (in samenwerking met andere organisaties) campagnes en projecten ter bevordering van fairtrade en certificeert fairtrade importeurs. De vereniging ontwikkelt zich naar een zakelijk georiënteerd samenwerkingsverband van Wereldwinkels. Op landelijke bureau werken 10 professionals op het gebied van retail, (marketing)communicatie, certificering, administratie en secretariaat.

Werken in de winkel

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse om in één van onze winkels als vrijwiliger te werken en zo een steentje bij te dragen aan eerlijke handel? Neem dan rechtstreeks contact op met de winkel. Klik hier voor een winkel bij jou in de buurt.

Vacatures bij de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels

Op dit moment hebben wij geen vacatures.