Kerstpakketten

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte bent u bij de Wereldwinkels aan het juiste adres. Een origineel pakket vol authentieke producten dat ook nog eens past bij deze tijd van duurzaamheid én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een kerstpakket van de Wereldwinkel is namelijk fairtrade, en daarom zowel duurzaam als maatschappelijk verantwoord.

Fairtrade = duurzaam = maatschappelijk verantwoord  

Fairtrade staat voor respect voor mens én milieu. Het is niet alleen een duurzame manier van handelen omdat de makers van fairtrade producten de kans krijgen om hun levensomstandigheden te verbeteren. Het biedt boeren en producenten ook mogelijkheden voor milieuvriendelijker handelen. Bijvoorbeeld een nieuwe, energiezuinigere oven in een pottenbakkerswerkplaats of een training over klimaatvriendelijk verbouwen aan koffieboeren. Daarnaast zorg je met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel dat boeren en producenten in ontwikkelingslanden een goed inkomen verdienen. Voor een (nieuw) huis bijvoorbeeld, voor de verdere ontwikkeling van hun bedrijf of voor een school voor de kinderen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Het standaard pakket

Om het zo makkelijk te maken zijn er al zo'n 8 pakketten samengesteld. Je hoeft alleen nog maar te kiezen naar welk pakket jouw voorkeur uitgaat. Je kunt al een kerstpakket bestellen vanaf 27 euro. Bekijk onder aan de pagina de brochure voor prijzen en variaties.

File 10838File 10837File 10834

File 10836File 10835File 10833

File 10832File 10182

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadeaubon

Laat je liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan met een cadeaubon van de Wereldwinkel. Je kan bij de cadeaubon een leuke cadeauverpakking bestellen. Wil je je werknemers extra belonen dan geef je er een reep van Tony's Chocolonely bij want die past precies in deze leuke voor jou verpakking.

File 10181

 

 

 

 

 

 

 

Een kerstpakket bestellen

Wil je meer weten over de kerstpakketten van de Wereldwinkel, neem dan contact op met een van onze winkels. De winkeladressen vindt je hier. Jouw lokale Wereldwinkel maakt graag tijd om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Je kan natuurlijk ook bellen met ons hoofdkantoor, telefoon 0345 479250, en vragen naar de helpdesk. Zij brengen je in contact met een Wereldwinkel in jouw buurt.