Zakelijk

Echte momenten verdienen een eerlijk cadeau

Het leven zit vol bijzondere momenten. Een jubileum of juist een laatste werkdag. Met je personeel een toast uitbrengen op een knallende start of een trouwe klant bedanken voor de samenwerking.

Al 50 jaar vinden onze klanten bij de Wereldwinkel speciale cadeaus voor echte momenten. Cadeaus die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Aandacht voor mensen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zullen ongetwijfeld ook in jouw organisatie belangrijke kernwaarden zijn. Hierin kan jouw bedrijf opvallen door te kiezen voor duurzame cadeaus en geschenken. De Wereldwinkel is hiervoor een betrouwbare partner: of het nou gaat om relatiegeschenken, een extraatje voor het personeel of een bijzonder kerstpakket.
 

Cadeaubon

File 11500Naast onze (h)eerlijke producten leveren wij ook cadeaubonnen die online en in onze winkels te besteden zijn. Voor zowel het personeel als voor klanten een prachtig geschenk om te laten zien dat je als bedrijf fairtrade en onze producenten een warm hart toedraagt en onze visie voor een betere wereld ondersteunt.

Onze cadeaubon kan naar wens geleverd worden in een kartonnen geschenkverpakking en – extra feestelijk - samen met een reep Tony's Chocolonely of een ander cadeau verzonden worden.

 

 

 

File 11502File 11503