Fair trade Week Folder 2017

Ook dit jaar kun je tijdens de Fair Trade Week weer volop profiteren van fijne aanbiedingen in supermarkten in Nederland en niet te vergeten in de Wereldwinkel!

Win een Cotton Ball Light lichtslinger!

Deze lichtslingers geven de woon- slaap- en kinderkamer in één keer een frisse, gezellige, zwoele, hippe, of vrolijke sfeer. Net hoe jij het wil! Want je kunt zelf de kleuren kiezen waar je het vrolijkst van wordt. Wil jij zo'n leuke Cotton Ball Light lichtslinger in je huis? Vertel ons dan op onze Facebook pagina welke lichtslinger jij het leukst vind en wie weet hangen deze lampjes binnenkort bij jou in huis.

Win een reep van Tony's Chocolonely voor je Valentijn

Liefde is… de ultieme chocolade reep van Tony’s Chocolonely winnen voor jouw bestie, lover, mama, broer of collega voor Valentijn. Meedoen met deze actie is makkelijk. Ga naar onze Facebookpagina naar de winactie en tag de naam van diegene die jij een reep gunt.

Valentijn

Liefde is.... een knuffel, een lief kaartje van een onbekende..., een reep chocolade, en naturlijk een..... cadeautje van de Wereldwinkel.

Win een culinair pakket van Fair Trade Original

Deze maand maak je bij de Wereldwinkel kans op een culinair pakket van Fair Trade Original ter waarde van € 40. Check hier de voorwaarden.

Sale bij de Wereldwinkel

Deze maand zijn de verrassende, originele en bijzondere cadeaus van de Wereldwinkel in de aanbieding.

Cadeaus voor iedereen

Een cadeau kopen voor familie en vrienden is niet altijd even eenvoudig. Bij de Wereldwinkel helpen we je graag om het perfecte cadeautje voor kerst te vinden. Hiervoor hebben we verschillende cadeau-ideeën bij elkaar gezet.

Win een jaar lang gratis hennep thee

Eens een heel ander kopje thee drinken? Deze thee van Dutch Harvest is gemaakt van hennep bladeren en heeft een milde, frisse en licht zoete smaak. Je kan nu een jaar lang hennep thee winnen!! Like onze pagina en laat ons weten welke smaak jou het lekkerste lijkt door te reageren op dit bericht.

Geurrituelen

Laat je inspireren, verhelderen en verlichten door de natuurlijke geurlijn van de Wereldwinkel

Verzamel mooie momenten

Wekelijks ervaar je wel een bijzonder, grappig of liefdevol moment. Momenten die je eigenlijk zou willen bewaren. Vaak vergeten we deze momenten weer door de hectiek van de dag. Toch is er niets mooier dan deze momenten opnieuw te beleven en te delen. Bij de Wereldwinkel hebben we iets bedacht om deze momenten op een creatieve manier te bewaren.