Gebak

Ananas tarte tartin met kokosroom
Overheerlijke ananas tarte tartin met biologische & fairtrade kokosroom.
Chocolade pinda brokken
Lekker luchtig tussendoortje voor bij een kopje koffie of thee. Bereidingstijd: ca. 20 minuten Voor ca. 12-16 brokken
notenscones
Scones komen oorspronkelijk uit Schotland en zijn een perfect gerechtje voor een afternoon hightea! Traditioneel eet je ze met jam en 'clotted cream', wij maken ze met een lekker dot creme fraiche! Bereidingstijd: ca. 30 minuten.
Af en toe mag je jezelf best wel eens verwennen met een heerlijk taartje! Vaak sta je daar uren voor in de keuken. Dit overheerlijk taartje is echter binnen een klein kwartiertje klaar en de meeste ingrediënten heb je vaak al in huis! Dat wordt smullen!
Verras een geliefde met heerlijke zelfgemaakt chocolade muffins. Je verrast dan niet alleen een geliefde maar tegelijkertijd doe je ook iets goeds voor de wereld. In dit recept wordt namelijk gebruik gemaakt van fairtrade chocolade en amazonenoten.
Oer-Hollandse ingrediënten voor een heerlijk nagerecht! De biologische stroopwafels van Fair Trade Original zijn gebruikt als hoofdingrediënt . Een heerlijke variant op de bekende stroopwafel. Rietsuiker en tropische honing geven de wafels een verrassend lekkere smaak. De ingrediënten komen uit Paraguay en Nicaragua en zijn van oorsprong biologisch.